APARTMENT, JUMEIRAH BEACH RESIDENCE, DUBAI, 202889

APARTMENT, JUMEIRAH BEACH RESIDENCE, DUBAI, 202889

The Brief

Create a stylish family space that reflects the design of the whole home.

The Location

Arabian Ranches.

The Project

This family kitchen has a stunning central island that creates an instant talking point. Designed in collaboration with Sonal Kotecha of Rumah Interiors, the island features interlocking wood and stone, creating this beautiful natural-meets modern effect.

The waterfall edge of the island provides the perfect space for the family to gather and enjoy meals and for children to finish homework whilst mum and dad prepare dinner.

The cabinets in Polar White are a beautiful contrast to the Sand Oak wood and are a popular and excellent value choice. They provide ample storage throughout the space.